Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Klikgebit ( Implantologie )

Een loszittende onderprothese is een van de meest voorkomende problemen bij  een volledige prothese. Als u klachten blijft ondervinden aan uw prothese en niet goed kan functioneren is dit veruit de beste oplossing die er is, uw kaak blijft namelijk slinken en de problemen zullen alleen maar toenemen. In samenwerking met de tandarts/ implantoloog waar wij nauw mee samenwerken kunnen wij u een indicatie geven of implantaten bij u een mogelijk zijn.

Een klikgebit in 1 dag

In samenwerking met de impantoloog en onze implantaat fabricant hebben wij een systeem ontwikkeld waarbij we een klikgebit in 1 dag kunnen vervaardigen, u word in de ochtend bij de implantoloog onder plaatselijke verdoving geimplanteerd, vervolgens komt u direct na deze behandeling naar onze praktijk in Oud-Beijerland, wij maken afdrukken in uw definitieve prothese terwijl u nog verdoofd bent, hierna kunt u naar huis en gaan wij de prothese in 1 dag ombouwen naar een implantaat gedragen prothese, aan het einde van de middag leveren wij de prothese bij ons af en kunt u deze direct voor 100% belasten. De stegconstructie die bij u in de mond geschroefd word houd alle druk van de prothese tegen en in het bot van uw onderkaak zitten geen zenuwen meer!

Het maken van een nieuwe prothese op implantaten
Heeft u al implantaten en wilt u een nieuwe prothese? Wij werken met alle verschillende merken implantaten en kunnen overal wat op vervaardigen.

Controle
Zowel de implantaten als de gebitsprothese moeten regelmatig worden gecontroleerd of alles nog naar behoren functioneert. De implantoloog en tandprotheticus zullen u daarvoor oproepen na een bepaalde periode.

Reiniging is van essentieel belang
Wilt u dat uw implantaten lang mee gaan dan is een goede hygiëne voor uw mond en uw prothese van groot belang voor het behoud van uw implantaten.  Eens in de zoveel tijd naar de implantoloog of mondhygiënist om uw implantaten te laten reinigen is belangrijk.

Oud-Beijerland

Lange-meet 31a
3261 EJ  Oud-Beijerland
0186-612220
info@e-zijdenbos.nl

Puttershoek

Eendrachtsweg 38
3297 AD  Puttershoek
078-6764174
info@e-zijdenbos.nl

Openingstijden

Ma t/m do: 8.00 - 17.00
Vr: 8.00 - 14.00

Huisbezoeken

Uitsluitend op afspraak en binnen de Hoeksche Waard.