Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Narcose

De Narcosetandarts
Wij werken al geruime tijd nauw samen met de Narcosetandarts te Alphen aan de Rijn. De Narcosetandarts is een uitgebreide tandheelkundige praktijk waar u terecht kunt voor alle behandelingen en onderhoud van uw tanden.

Voor patiënten met angst voor de tandarts, maar ook voor patiënten met een lichamelijke handicap of kinderen die onder narcose behandeld moeten worden. Er wordt uitsluitend behandeld door zeer goede opgeleide en ervaren tandartsen en anesthesiologen.

De modernste technieken en de meeste veilige methodes worden toegepast. Daarbij staat vast dat iedere behandeling onder narcose wordt uitgevoerd. Zonder angst en zonder pijn!

Heeft u problemen met uw eigen tanden en wilt u weten wat voor mogelijkheden er zijn en het liefst behandeld worden onder narcose betreffende een gedeeltelijke prothese in combinatie met uw eigen goede dentitie, een volledig uitneembare-gebitsprothese, of een immediaatprothese, dan kunt u ons bereiken onder telefoonnummer 0186 - 612220 voor Oud-Beijerland of 078 - 6764174 voor Puttershoek. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons Contact formulier.

Om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend en kosteloos oriënterend/informatief gesprek.

Voor meer informatie over Tandheelkundige Praktijk De Narcosetandarts

Meer informatie : www.narcosetandarts.nl

Oud-Beijerland

Lange-meet 31a
3261 EJ  Oud-Beijerland
0186-612220
info@e-zijdenbos.nl

Puttershoek

Eendrachtsweg 38
3297 AD  Puttershoek
078-6764174
info@e-zijdenbos.nl

Openingstijden

Ma t/m do: 8.00 - 17.00
Vr: 8.00 - 14.00

Huisbezoeken

Uitsluitend op afspraak en binnen de Hoeksche Waard.