Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Gebitsreiniging

Uw mondhygiëne onderhouden 
Het schoonmaken van een kunstgebit is om verschillende redenen van belang. Zoals reeds beschreven gaat u de bacteriegroei op uw kunstgebit tegen, wanneer u deze iedere avond reinigt. Daarbij kan ook plak en tandsteen voorkomen worden, wat weer kan zorgen voor irritaties aan uw tandvlees. Niet voor niets is het naast het reinigen van uw kunstgebit minstens zo belangrijk om ook uw eigen mond te reinigen.

Mocht u nog eigen tanden of implantaten hebben en een gedeeltelijke prothese dragen, dan kunnen tandplak en tandsteen voor cariës en ontstekingen zorgen. Hierdoor moeten er op een later moment mogelijk meer tanden en kiezen getrokken worden, dan tot dan toe gedaan is. Daarbij is het ook voor een frisse adem van belang dat u uw mondhygiëne onderhoudt met een kunstgebit. Het is raadzaam om gebruik te maken van een zachte borstel, wat vaak fijner aan uw tandvlees zal voelen dan een harde of mediumharde tandenborstel.

Oud-Beijerland

Lange-meet 31a
3261 EJ  Oud-Beijerland
0186-612220
info@e-zijdenbos.nl

Puttershoek

Eendrachtsweg 38
3297 AD  Puttershoek
078-6764174
info@e-zijdenbos.nl

Openingstijden

Ma t/m do: 8.00 - 17.00
Vr: 8.00 - 14.00

Huisbezoeken

Uitsluitend op afspraak en binnen de Hoeksche Waard.